Dican Sport - Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten

WIN-ACTIE

Ook deze keer hebben we weer een geweldige win-actie!

Wil je kans maken? Kom dan langs bij stand 2.4.24!

VAKBEURS SPORTACCOMMODATIES

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

DIRECTE OPLOSSING

Kom direct in contact met onze specialisten op het gebied van sportaccommodaties, benodigde sportmaterialen en onderhoud. 

Wat maakt een bezoek aan onze stand onmisbaar?

Innovatieve oplossingen voor sportfaciliteiten: Ontdek onze uitgebreide collectie belijningsmachines, waaronder de nieuwste modellen van SWOZI en Fleet. Van precieze lijnen tot geavanceerde technologie, wij brengen uw sportvelden naar een hoger niveau.

Duurzaam onderhoud met de Violette en Kress: Bewonder onze automatische onkruidverwijderaar van Natuition en de revolutionaire Kress robotmaaiers. Leer hoe deze technologieën bijdragen aan duurzaamheid en efficiënt onderhoud van groene sportomgevingen.

Compleet assortiment sportmaterialen: Of u nu doelen, netten, dug-outs, tribunes, cornervlaggen of belijningsproducten nodig heeft, bij Dican Sport vindt u alles onder één dak. Wij zijn uw one-stop-shop voor hoogwaardige sportmaterialen.

Ontmoet ons onder het genot van een kop koffie: Bezoek onze stand en maak kennis met ons gepassioneerde team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over onze producten en diensten. Samen creëren we oplossingen die passen bij uw project.

Service is onze sport! - Dican Sport
Service is onze sport! - Dican Sport

Onze slogan zegt het al: "Service Is Onze Sport!"

Bij Dican Sport gaat het niet alleen om producten; het draait om de service die we bieden. Wij streven ernaar uw partner te zijn in het ontwikkelen van sportfaciliteiten die iedereen inspireren en stimuleren. Is er bijvoorbeeld een tekort aan vrijwilligers binnen uw sportclub? Dican Sport kan uw sportclub ontzorgen doormiddel van service! Laat u velden belijnen of uw sportmaterialen er weer als nieuw uitzien!

Ontdek tijdens de beurs hoe Dican Sport u als gemeente, aannemers of sportclub kan ontzorgen. Van innovatieve belijningsoplossingen tot een totaal ontzorgprogramma, wij staan voor u klaar!

Bezoek Dican Sport in stand 2.4.24 op Vakbeurs Sportaccommodaties

Afspraak inplannen tijdens de beurs

Plan een tijd in, dan drinken we samen een lekker bakje koffie op de Vakbeurs Sportaccommodaties in Houten!

Dican Sport op de sportvakbeurs

* = Verplicht

Op de hoogte blijven van Dican Sport?

Sluit je aan bij de Dican Sport familie. Laat je gegevens achter en je ontvangt eens in de zoveel tijd een mailing met nieuwtjes, producten en zeker ook leuke, voordelige aanbiedingen!