Belijningswagens van Dican Sport

Belijningsmachines van Dican sport

Met de belijningsmachines van Dican Sport wordt de belijning van sportvelden naar een hoger niveau gebracht. De belijningsmachines zijn er in verschillende uitvoeringen, namelijk in een manuele uitvoering, een GPS uitvoering, een laser uitvoering en een totale robotbelijner. Hierdoor kan er altijd en op elk sportcomplex belijnd worden. De GPS gestuurde robot belijner kan volledig zelfstandig zo’n sportveld in 20 minuten belijnen. Als het GPS signaal niet perfect is dan is de laser uitvoering de oplossing om alsnog kaars rechte lijnen op het sportveld te hebben. Of er nou een voetbalveld, baseballveld, softballveld, rugbyveld, atletiekbaan of logo belijnd moeten worden, het maakt bij de belijningsmachines van Dican Sport niet uit. Tot slot bespaart u ook nog op belijningsverf en tijd, door het effectief en precies spuiten. Kortom alles is dus mogelijk met deze belijningsmachines van Dican Sport.

De Fleet Kombi kalkwagen voor voetbal

De Fleet kombi belijningsmachine is een zeer betrouwbare en makkelijke kalkwagen om te bedienen. Deze belijningsmachine kan op diverse ondergronden gebruikt worden waarrdoor die multifunctioneel inzetbaar is. Daarbij komt dat de belijningsverf kan blijven zitten in de machine na het belijnen door een extra (water)tank waar schoonmaakmiddel (zoals flush thru) in kan. Daarom maken diverse sportverenigingen al gebruik van deze kalkwagen.

Swozi Manuele uitvoering

Dit is de amateur clubkampioen! Ideaal voor de kleinere sportclubs. Daarnaast kan een enkele persoon de machine gemakkelijk bedienen, daarmee bespaart u veel tijd. Er zijn dus geen touwtjes of meerdere personen nodig. Op de machine is er ruimte voor 1 verftank waar de kalkwagen dan 3 velden mee kan belijnen. Tot slot maakt het niet uit of de belijningsmachine nou een voetbal-, korfbal-, handbal- of hockeyveld moet belijnen, er zitten meer dan 100 sjablonen in de tabblad die u kunt gebruiken.

 

Swozi GPS uitvoering

Als u naar een betaalbare gps gestuurde belijningsmachine zoekt die erg nauwkeurig is, dan is de SWOZI GPS de machine die u zoekt. Deze GPS uitvoering is er in een handkar maar ook als robot. Hierdoor kan de machine automatisch uw veld belijnen.

De loop- en duwlijnmarkeringsmachine maakt lijnmarkering op sportvelden een stuk eenvoudiger. Kies eenvoudig het gewenste veldtype, plaats het startpunt en ga aan de slag, of laat de machine automatisch jouw veld belijnen door gebruik te maken van de robot. De robotbelijner heeft 2 gps-hoofden op de machine. Deze robot kan dan ook in 20 minuten het gehele sportveld belijnen zonder aanduwen.

Swozi Laser uitvoering

De loop- en duwlijnmarkeringsmachine maakt lijnmarkering op sportvelden een stuk eenvoudiger. Kies eenvoudig het gewenste veldtype, plaats het startpunt en ga aan de slag. Dankzij de grote wielen is de Swozi gemakkelijk te duwen.

De laser-gestuurde sproeiarm zorgt altijd voor rechte lijnen. Door de beschikbare upgrade-opties is dit het meest veelzijdige model en de ideale oplossing voor clubs, aannemers, greenkeepers en gemeenten. Geen touwen en uitzetlinten nodig en door een persoon te bedienen.

Een typisch voetbalveld kan door 1 persoon in 20 minuten worden gemarkeerd met de SWOZI Laser uitvoering.

 

Wil je meer informatie of een offerte van een van de belijningsmachines van Dican Sport?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Welk model wilt u meer informatie over? (verplicht)