Sportveldbelijning voor voetbal

Dican Sport is jouw partner voor professionele sportveldbelijning. Of je nu de belijning van je sportvelden wilt uitbesteden of zelf de controle wilt hebben met hoogwaardige belijningsmachines en belijningsverf, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw behoeften.

Sportveldbelijning door Dican Sport

Laat de precisie van voetbalveld lijnen trekken aan onze experts over. Met ruim 35 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat jouw velden voldoen aan de hoogste normen, of je nu een amateur- of professionele voetbalclub bent. Wij begrijpen de unieke behoeften van sportverenigingen en streven naar het behoud van hoogwaardige sportfaciliteiten. Dus heeft jouw club een gebrek aan vrijwilligers of de behoefte aan professionele veldbelijning? Laat Dican Sport de voetbalveld lijnen trekken volgens de juiste richtlijnen van de KNVB.

Sportveld belijning door Dican Sport
Belijningsmachines voor voetbalclubs

Belijningsmachines voor voetbalclubs

Ontdek onze innovatieve belijningsmachines, zoals de GPS-gestuurde robotbelijners en lasergestuurde belijningswagens. Daarnaast hebben we ook de standaard kalkwagen voor voetbal met een mooie nieuwe uitstraling en vol gemakkelijke opties. Wij bieden oplossingen voor voetbalclubs van alle groottes, amateurclub of profclub, waarmee je zelf de controle hebt over de belijning van je velden.

Kalk voor veldbelijning

Maak kennis met onze hoogwaardige belijningsverf, de ‘DS kant en klaar’. Betaalbaar, gemakkelijk te gebruiken en duurzaam. Laat je velden stralen met heldere witte lijnen die zelfs na weken nog zichtbaar zijn. Een milieuvriendelijke keuze voor sportverenigingen.

Daarnaast hebben we nog verschillende andere merken die ook van stadionkwaliteit zijn zoals de Linemark premierline. Met kalk voor voetbalvelden van Dican Sport is het dus mogelijk om heldere witte lijnen op jouw voetbalveld te zetten. Zelf de kalk voor voetbalvelden testen?

Belijningsverf DS Kant en Klaar

Voor het belijnen van voetbalvelden moet je bij Dican Sport zijn!

35 jaar
ervaring in voetbalveld belijning!

Innovatieve belijnings
machines voor voetbalvelden!

Hoogwaardige belijningsverf voor voetbalvelden!

Flexibele dienstverlening dus een oplossing op maat!

Service
Is
Onze
Sport!

Een vraag over veldbelijning, onze producten of diensten?