Belijningsverf voetbalveld van Dican Sport

Belijningsverf en -producten

Ontdek de hoogwaardige belijningsverven en accessoires van Dican Sport, dé partner voor professionele sportveldbelijning!

DS Kant en Klaar belijningsverf voetbalveld

Dé keuze voor hoogwaardige, betaalbare sportveldbelijning!

Onze DS Kant-en-Klaar belijningsverf staat garant voor topkwaliteit en betaalbaarheid, perfect geschikt voor zowel amateur- als professionele sportclubs. Met deze verf, die geen menging vereist, bespaar je kostbare tijd en geniet je van heldere lijnen die zelfs na weken nog zichtbaar zijn. Geschikt voor diverse kalkwagens en belijningsrobots, zoals de SWOZI’s en Fleet Kombi.

Premierline belijningsverf aanmaak

Liever een mengverf die je zelf kan aanmaken? Ontdek dan onze Premierline sportveld belijningsverf, vervaardigd door Linemark. Deze verf, veelal gebruikt in stadions en door ambitieuze amateurverenigingen, biedt een langdurige zichtbaarheid op het veld en is eenvoudig te gebruiken in spuit- en wielmarkerwagens.

 

Flush Thru Cleaner belijningsmachines

Voor het schoonmaken van belijningsmachines en pompen bieden wij Flush Thru Cleaner, een biologisch afbreekbare vloeibare reiniger die efficiënt vuil verwijdert en de levensduur van uw apparatuur verlengt.

iPro markeerpluimen

Deze innovatieve en veilige oplossing zorgt voor blijvende markering van belijning- en meetpunten op sportvelden, golfbanen en campings. Eenvoudig te plaatsen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Met Dican Sport ben je verzekerd van hoogwaardige producten en een uitstekende service. Transformeer jouw sportvelden met onze belijningsverven en accessoires. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Welk product wil je meer informatie over? (verplicht)

Service is onze sport! - Dican Sport