Succesvolle eerste Nationale Sport Vakbeurs!

Afgelopen woensdag, 9 november 2022, stonden wij voor de eerste keer op de Nationale Sport Vakbeurs in de Gorinchemse evenmentenhal. Met trots presenteerde wij onze nieuwe Dican Sport robotbelijner.

 

Deze innovatieve robotbelijner belijnt uw sportveld binnen een half uur en dan staan de lijnen er ook nog is perfect volgens de officiële maten erop. Deze machine is te huur als te koop maar daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw sportvelden wekelijks, elke twee weken of maandelijks komen belijnen. Echter kunnen wij ook 2 keer per jaar, bijvoorbeeld na de winter- en zomerstop, uw sportveld komen belijnen. Hierdoor hierdoor hoeft u niet hele dagen met meetlinten of touwen te lopen de robotbelijner neemt dit werk namelijk van uw over.

 

Nationale Sport Vakbeurs 2022

Daarnaast stonden wij op de Nationale Sport Vakbeurs ook met diverse soorten belijningsverf en hand geduwde belijningswagens.

Dican Sport heeft zowel Fleet als Linemark producten in hun assortiment. Zo hebben wij kant-en-klare maar ook concentraat verf. Door deze diversiteit kunnen wij aan alle behoeftes van elke klant voldoen. 

Echter stonden we hier niet alleen met belijningsproducten, Dican Sport is namelijk meer dan dat en daarom stonden wij op de Nationale Sport Vakbeurs ook met een dug-out, cornervlaggen en andere sport gerelateerde producten. 

Wij willen tot slot de organisatie van de Nationale Sport Vakbeurs bedanken voor de goed georganiseerde en mooie beurs. Daarnaast willen we ook alle bezoekers bedanken voor het komen. Indien u nog vragen heeft over onze producten dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.