s.v. MZC’11 kiest voor de Swozi Pico!

Maciej van het DicanSport-team heeft een Swozi Pico afgeleverd bij s.v. MZC’11 in  Zierikzee. Wij zijn de club dankbaar voor het vertrouwen en wensen Leo Fontijne veel plezier met belijnen! Na een trainingsdag was er al snel duidelijk dat Leo een klik had met de Swozi Pico waardoor er nu elke week hagelwitte en kaarsrechte lijnen op de sportvelden van s.v. MZC’11 staan!

MZC levering Swozi Pico door Dican Sport

De Swozi Pico is de ultieme belijningsmachine voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak op de (amateur)sportvelden.

Waarom de Swozi Pico GPS?
– Betaalbaar en uiterst nauwkeurig.
– Beschikbaar als handkar en robot voor automatische belijning.
– Vereenvoudigt het belijnen van sportvelden aanzienlijk.
– Geschikt voor diverse sportvelden, zoals voetbal, rugby, honkbal en hockey.
– Ideaal voor kleinere sportclubs.

Hoe werkt het?
Kies eenvoudig het gewenste veldtype, plaats het startpunt, en ga aan de slag! Of laat de robot automatisch het veld belijnen. Geen gedoe met touwtjes of meerdere personen – één persoon kan deze machine moeiteloos bedienen en bespaart zo kostbare tijd.

Meer dan 100 sjablonen!
Of het nu gaat om een voetbal-, korfbal-, handbal- of hockeyveld, de heeft meer dan 100 sjablonen om aan al jullie belijningsbehoeften te voldoen.

Efficiënt en tijdsbesparend
Met ruimte voor 1 tot 2 verftanks kan de kalkwagen minimaal 3 velden belijnen. Geen gedoe meer, gewoon efficiënt belijnen en tijd besparen.

Dican Sport staat klaar om jullie amateurclub te ondersteunen met de Swozi Pico GPS. Maak het belijnen van jullie sportvelden gemakkelijker dan ooit tevoren!

Heb je vragen of interesse in een demo met deze innovatieve belijningsmachine? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!