Dug-outs en Tribunes - Dican Sport

Heeft de dug-out of tribune zijn beste tijd wel gehad?

Dican Sport levert, plaatst en repareert dug-outs en/of tribunes!

Hieronder staat een greep uit ons assortiment. Zo levert Dican Sport onder anderen dug-outs met banken maar ook dug-outs met kuipstoeltjes. Ook voor de reparatie of onderhoud kan u bij Dican Sport terecht!

Betaalbare Dug-outs voor sportclubs

Bij Dican Sport begrijpen we de behoeften van sportclubs en streven we ernaar om hoogwaardige, functionele dug-outs te leveren zonder het budget te overschrijden.

Dican Sport heeft dug-outs in verschillende soorten, maten en kleuren. Dug-outs met kuipstoelen, Dug-outs met banken en mobiele zitbanken. Ook losse kuipstoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Investeer in de toekomst van uw club en verbeter de sportervaring met onze dug-outs. Ontdek de mogelijkheden bij Dican Sport en geef uw spelers en coaches de faciliteiten die ze verdienen!

Betaalbare Tribunes voor Sportclubs

Upgrade de sportervaring voor zowel spelers als fans met onze betaalbare tribunes voor kleine sportclubs. Bij Dican Sport begrijpen we dat elke club, ongeacht de omvang, recht heeft op comfortabele en functionele zitplaatsen. Onze tribunes bieden niet alleen een comfortabele plek om van de wedstrijd te genieten, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te installeren.

Versterk de band met uw clubleden en verbeter de algehele sportervaring met tribunes die passen bij de behoeften van uw sportclub. Ontdek de mogelijkheden bij Dican Sport en investeer vandaag nog in de toekomst van uw club!

Reparatie dug-out - Dican Sport
Reparatie dug-out - Dican Sport

Reparaties

Zijn uw dug-outs of tribune door bijvoorbeeld een harde storm kapot gegaan? Dican sport komt graag uw dug-outs repareren, of de tribune weer als nieuw laten stralen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de kans dat het nog een keer gebeurt kleiner wordt. Dit doen we bijvoorbeeld door wind profielen te plaatsen in de dug-outs, hiermee zijn de dug-outs meer bestendig tegen harde ruk winden.

Meer informatie over de mogelijkheden met Dug-outs en/of Tribunes bij uw club?

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Gaat het om dug-outs of tribunes? (verplicht)