Service Dican Sport

Dican Sport ontzorgt sportclubs met service!

Dican Sport is een totaal ontzorger voor sportclubs doormiddel van de producten, diensten en service die standaard van hoge kwaliteit zijn. Denk aan belijnen voor sportclubs, dit is ideaal als er binnen de club een gebrek aan vrijwilligers is. Maar ook de producten die Dican Sport levert moeten voldoen aan bepaalde strikten eisen. Hierdoor zorgt Dican Sport dat sportclubs er van uit kunnen gaan dat de netten die ze in het doel hangen, de goals van de club-topscoorder in dat seizoen wel overleven! Of dat die ene speciale vrijwilliger, die zijn best doet om voor elke wedstrijd de lijnen weer perfect en zo wit mogelijk op het veld te zetten, niet na een half veld alweer moet stoppen om een nieuwe verfkan aan te breken of niet kan belijnen omdat de belijningsmachine weer een storing heeft. Tuurlijk kan het weleens voorkomen en daarom heeft Dican Sport ook de service uitermate hoog in het vaandel!

Een totaalpakket rondom en op de velden!

Nieuwe doelen, speciale kalk voor het belijnen van velden; roep het en Dican Sport heeft het en levert het. We doen het totaalpakket rondom en op de velden!

Dican Sport is als Papendrechts bedrijf een duizendpoot op het gebied van het aanbieden van producten voor sportclubs. We doen veel sporten waaronder ook tennis en rugby, maar onze hoofdmoot is voetbal. We hebben ongeveer 350 clubs in heel Nederland, waarvan ongeveer zeventig procent in de kring Zuid-Westen van Nederland. Zeeland, Brabant, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, maar ook het Noorden en Oosten is geen probleem voor ons!

Bij ons kun je terecht voor doelen. We hebben ze in alle soorten en maten. De mini-doeltjes, kleine voor trainingsdoeleinden en natuurlijk de echte wedstrijddoelen. En netten hebben we ook. Als een club een net wil in de eigen clubkleur, dan zorgen we daar ook voor.

Van nieuwe producten tot reparaties

Dican Sport biedt een totaalpakket aan: van nieuwe producten tot reparatie van kapotte doelen of dug-outs. Zeker in deze periode van het jaar gaan door extreme weersomstandigheden nog wel eens dug-outs kapot. We repareren ter plaatse en verrichten ook onderhoud. We willen de clubs graag ontzorgen.

Het hangt dus helemaal van de club zelf af welk pakket het wil afnemen. We leveren allerlei soorten en kwaliteiten kalk voor het belijnen van de velden. Van kant en klare kalk tot een geconcentreerde variant die je moet mengen.

Als clubs dat willen kunnen we het belijnen ook voor hun doen. We hebben belijningsrobots, maar ook handmatig bedienbare belijningsmachines. En als de vrijwilliger, die het gras op de velden jarenlang heeft onderhouden afscheid heeft genomen, kan Dican Sport de helpende hand bieden.

We hebben in ons assortiment volledig autonome belijningsmachines die werken op het GPS signaal en 2 push modellen die werken met een laser signaal. Geen last meer van bomen of andere hoge obstakels. Belijnen kan dus overal en altijd. Die zet je aan en klaar is Kees. Voor clubs – met uitdunnende werkploegen – een welkome oplossing.

Meer weten over een specifiek product?

Neem een kijkje bij een bepaald product of bepaalde productgroep waar je meer over zou willen weten!

Meer informatie over bepaalde diensten of service van Dican Sport?

Stel jouw vraag in het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

7 + 13 =