Dican Sport demodag bij VV WHS

Afgelopen 26 April heeft Dican sport een demonstratiedag georganiseerd bij VV WHS in Sint-Annaland. Tijdens deze dag waren er diverse sprekers/bedrijven aanwezig, namelijk DLF en Green Boarding Network. 

De mannen van DLF hebben een interessant verhaal verteld over alle soorten gras en welk soort waarvoor geschikt is. De vertegenwoordiger van Green Boarding Network vertelde over hun ambitie over het duurzamer maken van de sportvereningen en de winst/besparing/profijt die clubs daarvan hebben.

Na het ontvangst en de presentaties gingen de vrijwilligers, penningmeesters en voorzitters van verschillende clubs mee naar buiten om naar de diverse producten van Dican Sport en Milati (dochteronderneming) te bekijken. De producten die hier gedemonstreerd werden, waren voornamelijk robotmachines die het onderhoud van sportvelden uitvoeren. Hierbij moet u denken aan robotbelijners, robotgrasmaaiers, robotkooimaaiers en robot onkruidverwijderaars. Deze machines kunnen ook gehuurd worden. Naast de innovatieve robotmachines introduceerde Dican Sport ook hun nieuwe kant en klare verf namelijk ‘DS Kant en Klaar‘. Tot slot werd de dag afgesloten met een hapje en een drankje.

Wij willen de mensen van VV WHS hartstikke bedanken voor de gastvrijheid en het organiseren van deze dag. 

Indien u vragen hebt over onze producten, over het gras van DLF of over de producten van Green Boarding Network, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naast de onderstaande foto’s is hier ook een video bijgevoegd.